HOME    
meer over bureau ELS meer over ELS en inspiratie
     
 

Overzicht

Podium, Utrecht, oktober 2010
Inspiratie Sessie

Podium (communiceren beleven leren) viert feest! Ze bestaan 15 jaar. Deze inspiratie sessie was de interne kick-off van het jubileumjaar. Daarnaast werd de nieuwe huisstijl gelanceerd. Waarbij het uitgangspunt was gezamenlijkheid en de bundeling van de diverse afdelingen. Die gezamenlijkheid stond ook centraal tijdens de dag om tijdens en na het jubileumjaar meer vanuit één statement naar buiten getreden kan worden.

Doel:
Werken aan een ‘corporate story’ voor Podium, waarmee het bedrijf zichzelf (verder) kan profileren.

Afbeeldingen: boven: afbeelding uit presentatie. Beneden: deelnemers van de inspiratie sessie tijdens een opdracht

 

ELS heeft een programma op maat ontwikkeld. De dag starte me een statement van de directeur Ton Koerselman: leren en communiceren doe je het effectiefst middels intellect, audiovisueel en beleven. Dat statement is gedurende de dag nader onderzocht. Op basis daarvan vond een uitwissling van projecten van Podium plaats. Tevens werd het statement inhoudelijk kracht bij gezet middels de theorie van Kolb. Wat vervolgens ook is verwerkt in een opdracht. Om tot slot een koppeling te maken van leerstijlen, statement (intellect, audiovisueel, beleven) & visie (communiceren beleven leren).

Kortom een inspiratie sessie waarbij interactie, uitwisseling en verdieping van kennis en ervaring centraal stond met als doel een gezamenlijke 'corporate story' te ontwikkelen.